Kids

Zorg goed voor uw baby

3d echo Rotterdam

Pre-revolutionairen

Je zult op de kraamafdeling van een kliniek zijn. De echokamer is meestal erg comfortabel. De aanstaande ouders worden “mee-genaaid”, evenals de persoon die de baby ter wereld brengt.

Helium en lucht

De bevallende vrouw is degene die zich het meest op haar gemak voelt bij de druk. U werkt samen met de verloskundige om ervoor te zorgen dat de baby op de juiste manier wordt gepositioneerd voor het beste zicht. Terwijl de baby wordt gehaald, beantwoordt zij uw vragen van vóór 1971 en verricht zij metingen om de ligging van de baby te bepalen.

Aan het einde van je pre-ardless of anything else, dit is het moment om een foto van de baby te nemen. Het nemen van de eerste foto, dat wil zeggen, nadat de baby geboren is, is een vreugde voor zowel de ouders als de baby!

Hoewel de laatste weken van de zwangerschap meestal het moeilijkst zijn, gebeurt er veel met je. De groepsactiviteiten zijn vaak opwindend en verhelderend omdat ze je voorbereiden op het moederschap. Het goede nieuws is dat jullie een stel zijn en binnenkort ouders zullen zijn. Het slechte nieuws is dat je thuis bent en je je baby niet kunt zien terwijl hij of zij in het ziekenhuis ligt. De echoscopie is niet gespaard gebleven van rituelen die een cyclus van zorgen en bidden voor de baby doorsnijden. Het is een levensveranderende ervaring die jullie beiden niet alleen uitgeput, maar ook opgewonden achterlaat. Vraag de verloskundige bij elk bezoek waarom ze zo hard perst en het is belangrijk dat jullie beiden vertrouwen hebben in wat ze doet.

Zwangerschap kan een vreugdevolle ervaring zijn of het kan een reeks spanningen met zich meebrengen die nieuwe gevoelens van bezorgdheid, verwarring en paniek opwekken, naast de vreugde en de anticipatie van het uitdijen en uitrekken van je lichaam. In elk geval zijn er ook verrassingen. U moet zich bewust zijn van de tijd die u achter de computer doorbrengt en als u al achter de computer zit, zorg er dan voor dat u een rustige plaats vindt, zodat u zich kunt concentreren. Het kan zijn dat u niet alle kleine dingen weet die u op het internet leest. Er zijn “How-to” clinics op het internet. Er zijn ook boeken en andere hulpmiddelen. De verloskundige is je partner die je vertrouwt en waar je naar kijkt en op vertrouwt voor steun en aanmoediging.

Als het even kan, zorg dan goed voor jezelf. Praat met de verloskundige en zorg dat je in orde bent. Koop dingen zoals u dat normaal ook zou doen, eet goed, neem veel rust en vitamines, astmapas na de bevalling, en blijf actief. Pas op dat u uw knieën niet te ver strekt als u zit. Drink veel water en houd uw lichaam in balans. Slaap en rust tenslotte. Vraag ook vrienden en familie om je te laten weten of zij iets doen naar aanleiding van zo’n ervaring, zij helpen je op het goede spoor te houden en zullen praten als je er bang voor bent. Steun is je grootste bondgenoot tijdens dit proces.

 

lees meer

kraamzorg