Uncategorized

vegetariërs Pizza

Pizza Op Witte Kartonnen Doos

– "Hoe kan ik mijn kinderen gezonder laten eten?"

Heel vaak zitten we in een sleur van dezelfde oude sapjes, pizza, pasta, havermout enzovoort. Het is een beetje te gewoon. Als moeders weten we maar al te goed dat zo'n snelle oplossing niet echt gezond is. Uitputtende ervaringen!

Vaak merken we dat onze kinderen vragen om dingen als pizza, kipnuggets of hamburgers. Dat is niet omdat ze het soms niet doen, maar omdat ze nog niet beter weten. Dingen als pizza bakken is een talent dat slechts aan enkelen is voorbehouden. Maar ik kan maar niet begrijpen waarom ze gewoon niet graag groenten eten. Ze moeten er toch dezelfde passie voor hebben als wij. Maar het verbaast me dat ik vegetariërs heb ontmoet die geen ander dier konden noemen dan de kievit en het korhoen. Ik heb een vriend die geen pudding kon noemen, tenzij het een gelato was.

Natuurlijk moet je kind soms dingen eten die onaangenaam zijn. Het ene of het andere element van de maaltijd kan hem niet bevallen. Maar dat hoort erbij en is geen grote schok voor het systeem. We doen ons best topascoverything in het leven, goed eten, gezond blijven, enz. Maar hoeveel ouders kun je daar echt op vertrouwen?

Hoe zou het zijn om je kind te laten wennen aan andere voedingsmiddelen, groenten, fruit, eieren, en concepten als glutenvrije en macrobiotische diëten? Er zijn ouders die heel goed in staat zijn deze doelen en stijlen van voedsel-eten voor kinderen te bereiken.

De problematiek van voedselallergieën en -astma's is ook nog steeds in ontwikkeling. Aangezien steeds meer mensen het syndroom van Asperger ontwikkelen, bereiken kinderen nu deze leeftijd. Maar hoe komen zij erachter dat hun kind een allergie heeft voor een bepaald soort ingrediënt? Wij zijn net zo geïnteresseerd als u in welke rol het voedsel dat u uw kind voorschotelt speelt bij haar allergie voor bepaalde dingen.

Laatst had ik een ontbijt van bloemkool en avocado en ik kwam met een eigen idee voor de toekomst op basis van wat hierboven werd besproken. Ik wil graag myolo pizza met jullie delen.

olo pizza al pomodoro

( betekent "je eigen vlees pizza") Dit kan een volledig voorgemaakte pizza zijn of een die je gaandeweg bereidt.

Ingrediënten:

1 pond bloemkool, gepeld – maar waarschijnlijk het beste van al voorgemaakt

2 kleine rode uien, gesnipperd

1 pakje tomatenpuree

1 middelgrote rijpe tomaat, in blokjes gesneden

2 eetlepels boter

1 1/2 eetlepel zware room

Verhit in een grote koekenpan de boter of olie en voeg de bloemkool en uien toe. Bak op middelhoog vuur tot het meeste vocht is opgenomen. Voeg nu de tomatenpuree toe en laat 5-10 minuten sudderen. Voeg de boter, room en Alfredo saus toe. Je kunt dit gerecht roerbakken, zodat het die room-mond smaak krijgt.

Smeer dit op een lekkere knapperige pizzabodem en bak het 15 minuten in de oven.

Er zijn een aantal geweldige bloemkoolrecepten op het internet, je kunt er hier een paar vinden. Maar wist je niet zeker welk recept wat was? Ik vond twee verschillende recepten die samen moesten werken. Maar het waren geen koolrecepten, dus ik controleerde ze, en mijn bevindingen waren, ze werken allemaal! Het geeft je zeker een variëteit aan opties. Het gif zit eigenlijk in de kool en als je die te lang kookt, gaat dat ten koste van de andere geweldige ingrediënten…dat is natuurlijk een ander artikel. Maar dit zou je al het werk moeten doen waarderen dat het kostte om al deze geweldige ingrediënten te ontdekken. Het is bijna alsof het maken van een maaltijd met deze geweldige ingrediënten is als het ontdekken van een meesterwerk, het doet je bijna vergeten dat het duizenden jaren heeft gekost om deze items van de grond af aan te maken.