Uncategorized

Lesmateriaal in basisonderwijs

basisonderwijs

 

 

 

Het werken met ons lesmateriaal is eenvoudig, mede dankzij de duidelijke les structuur, maar ook dankzij de handige docentenhandleiding. Kinderen kunnen meteen aan de slag dankzij lesmateriaal dat stapsgewijs uitlegt wat de oefeningen zijn en leerkrachten hebben minimale voorbereidingstijd nodig dankzij de handleiding die zowel basismateriaal als kennis bevat. Dit wordt gecombineerd met een praktische lijst van de essentie van de behandelde les. Met het lesmateriaal voor het basisonderwijs dat we aanbieden, willen we school leuker maken voor leerlingen en voor leerkrachten om het werk ook een stuk makkelijker te maken.

Ons lesmateriaal voor het basisonderwijs is gericht op creatief denken. De SLO-principes zijn grotendeels ons uitgangspunt, aangevuld met onze eigen complementaire vaardigheden voor de 21e eeuw en Steam Plus ontwikkeld door Yeti. Educatief materiaal legt de nadruk op creatief denken, experimenteren, gebruik van digitale media, sociaal-emotionele vaardigheden, autonomie en duurzaamheid. Met ons lesmateriaal voor het basisonderwijs leren kinderen spelenderwijs leren en denken. We bieden een compleet programma van groep 1 tot en met 8. Ons lesmateriaal is logisch opgebouwd en er worden ook vakoverschrijdende cursussen aangeboden.

Op zoek naar het meest uitgebreide lesmateriaal voor het basisonderwijs gericht op de tegenwoordig gevraagde vaardigheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We durven te beweren dat we het meest complete lesmateriaal voor het basisonderwijs hebben. Bovendien is het werken met ons lesmateriaal eenvoudig, vooral dankzij het uitstekende docentenhandboek. Met het lesmateriaal voor het basisonderwijs dat wij aanbieden, staat vast dat de leerlingen graag naar school komen. De docenten werken ook veel gemakkelijker.
Educatief materiaal voor het basisonderwijs Grades 1 tot 8

Ons educatief materiaal voor het basisonderwijs is een hulpmiddel voor creatief denken. De SLO-richtlijnen zijn leidend. Ons onderwijsmateriaal legt de nadruk op creatief denken, gebruik van digitale media, sociaal-emotionele vaardigheden, zelfmanagement en duurzaamheid. Met ons lesmateriaal voor het basisonderwijs leren kinderen spelenderwijs leren en denken. We kunnen een compleet programma aanbieden van groep 1 tot en met groep 8. Ons lesmateriaal is logisch opgebouwd en er kunnen ook uitstekende buitenschoolse lessen worden gegeven.
Docenten bereiden lessen in minder tijd voor

Ons lesmateriaal is uniek, mede dankzij ons systeem om leerlingen te volgen op basis van individuele interesses en kwaliteiten. Leerkrachten werken met onze leermiddelen om het basisonderwijs makkelijker te maken. Eenvoudige, intuïtieve stappen maken het gemakkelijk te volgen en met het educatieve materiaal kunnen studenten meteen aan de slag. Verschillen in lessen kunnen worden aangebracht door aanvullende achtergrondinformatie te verstrekken. Ter voorbereiding op de les kun je werken met lijsten. De voorbereiding kost docenten veel minder tijd om zich voor te bereiden dan ander lesmateriaal. Dit kan ook een reden zijn om voor veel van onze cursussen te kiezen.
Ruimte voor kunst en cultuur en experiment en creativiteit

Ons educatief materiaal is een unieke mix van spelen en leren en staat voor digitaal en online, lijn en duurzaamheid. Er is meer ruimte voor kunst en cultuur, maar ook voor experiment en creativiteit. Hardware past gewoon veel beter bij 21st century skills, kritisch denken hoort daar zeker bij, net als creatief en reflectief denken. Uiteraard maakt het inbrengen van digitale informatievaardigheden ook deel uit van ons unieke lesmateriaal voor het basisonderwijs. Door ons lesmateriaal te volgen, zijn kinderen bovendien beter voorbereid op de vaardigheden die tegenwoordig van hen worden verwacht.