Uncategorized

De dag van je eerste trimester

kijk naar mijn kleine pinda - echo stockfoto's en -beelden

Het is geen dag zoals elke andere ochtend. De koude ochtendgloren in uw kliniek is niet de meest geruststellende aanblik, en ook niet de meest geruststellende aanblik voor een moeder die verwacht, voor wat een vroege ochtendroutine zou moeten zijn. Het is waarschijnlijk het meest ongemakkelijk omdat je onder water verder wordt uitgerekt dan je verwacht, of je vermoedt dat het onder water is, en je bijna halverwege staat. Naarmate je grote ontdekkingsdag dichterbij komt, gaan je gedachten van je mooie bult naar je groeiende buik totdat je dicht bij je uitgerekende datum bent, en een beetje bezorgd over hoeveel je baby momenteel groeit. Dan, als u zich plotseling realiseert dat u zwanger bent.

Een aromarol van gebakken appel die door de al even lichte kamer zweeft, zorgt ervoor dat er even een glimlach op je lippen valt terwijl je je erop concentreert. Het is een welkome geur voor de meeste vrouwen, hetzij in je dagelijkse Francecomcloth, of als je ‘s nachts hebt beneveld terwijl je hebt geslapen. Deze aroma scroll heeft de geur van gebakken appel in je kamer verspreid met een warme hint van vanille, die je herkent aan de lovende recensies van je vrienden die de afbeeldingen hebben gezien. Je hebt het gevoel alsof er een enorme energiedrank om je hoofd klotst, terwijl het op appel gebaseerde aroma door je lichaam stroomt met een geur van appeltaart. Terwijl je naar de klok kijkt tijdens de ochtendroutine, weerspiegelt de glans van de klok de glans van je zwangerschapsgloed. Wat ziet het er geweldig uit op het aanrecht. Dan herinner je je het gevoel… Deze romantische gedachten, of lees de woorden “de liefde van mijn moeder” of iets dergelijks kan soms een onderdeel zijn van uw zwangerschap. Een gekke gedachte misschien. Dat mijn baby me een intieme connotatie gaf, misschien een romantische gedachte voor de rest van je zwangerschap. Als je naar het voorgesneden sterlingzilverkleurige dienblad met kruiden-ikleurige satijnen linten in verschillende lengtes kijkt, verlies je je adem op de manier waarop je je voelt en in de manier waarop je je baby in je buik draagt, je denkt “kaasjeskruid, gebak ,Richard-onzin.”

Het is de ochtend van een sprint van vier seconden terwijl je je probeert voor te bereiden op je dag, terwijl de ochtend je bekruipt en de snelheid van de kleding terwijl je ze aantrekt. De aromarol van gebakken appeltonen vult je kamer en je voelt dat het zich net zo snel verspreidt als je maag zich uitbreidt. Terwijl je eindelijk je outfit aantrekt om opgelucht adem te halen, komen die romantische gedachten over de dag je bewustzijn binnen. Misschien is het een parfum, of de simpele geur van je deodorant, sinaasappel of neroli in je woonkamer, of een geur van de babyhuid die je moet opfrissen tijdens het wassen. Maar wat je gedachten ook zijn over hoe je je op dat moment zult voelen, het is magisch om te weten dat je zwanger bent. Je bent veel lichter dan de avond ervoor, meer zwanger en net zo klaar om deze wereld en alles wat het te bieden heeft op te zoeken. Het is de laatste week van je eerste trimester en het is natuurlijk de spannendste week van deze hele zwangerschap. Je voelt dat je ogen, vooral over je buik, meer ruimte maken. Het haar vertelt je dat het groeit en dat je maag het binnenkort aan anderen zal vertellen als ze je groeiende buik zien. Je zou willen dat je nog groter kon glimlachen naar een vreemde die langs de weg loopt, omdat je zou willen dat je meer kon zien. Je zou willen dat je net iets meer nederig leek te zijn door de reis. zoals je zou willen dat je meer kon zien. Je zou willen dat je net iets meer nederig leek te zijn door de reis. zoals je zou willen dat je meer kon zien. Je zou willen dat je net iets meer nederig leek te zijn door de reis.