Kids

De beste groenten en fruit samen

Eerste hapjes baby

Groenten en fruit zijn het prachtige geschenk van de natuur aan onze moeder aarde. Ze zitten boordevol vitaminen, mineralen en vele andere voedingsstoffen, waaronder antioxidanten. Om de voedingsstoffen binnen te krijgen die ons lichaam dagelijks nodig heeft, moeten groenten en fruit dagelijks in onze voeding worden opgenomen.

Volgens studies eet slechts 1% van de Amerikanen dagelijks voldoende groenten en fruit. Bovendien eten veel kinderen in een hele week geen enkele groente of fruit.

Mijn suggestie is dat u de tijd neemt om dagelijks ten minste 3 porties fruit en groenten te eten.

Hier is een lijst van de allerbeste groenten en fruit, samen met de voedingsstoffen die ze leveren. Probeer dagelijks ten minste 3 porties te nemen:

Fruits:

Bessen: Frambozen en peren zijn de rijkste bronnen van vitamine C. De volgende in de rij zijn aardbeien en bosbessen.

Groenten:

Bètacaroteen: Wortelen en zoete aardappelen zijn bijzonder rijke bronnen van vitamine A.

Lycopeen: Tomaten en roze pompelmoezen zijn bijzonder rijke bronnen van lycopeen, dat vrije radicalenschade helpt bestrijden, kanker voorkomt en het immuunsysteem stimuleert.

Luteïne: Wortelen, groene en rode bladgroenten zoals boerenkool en spinazie zijn bijzonder rijke bronnen van luteïne, die helpt bij de bestrijding van leeftijdsgebonden maculadegeneratie en zichtproblemen.

Lycopeen: De beste manier om je Lycopeen inname te verhogen is door rauwe of licht gekookte tomaten te eten. Een goede manier om dit te doen is door een zelfgemaakte tomatensoep te maken.

Een doeltreffende manier om uw dagelijkse inname van fruit en groenten te controleren is het volgen van een eetplan. We kunnen neurologisch een eetplan ontwerpen dat voor ons werkt. Hieronder volgt een lijst van voedingsmiddelen die goed zijn voor ons lichaam, maar niet noodzakelijk gemakkelijk te bereiden en op te dienen.

Ontbijt:

Eieren: krachtige antioxidanten, hoog eiwitgehalte, vullend

Vruchten: zeldzaam, sommige zijn alleen verkrijgbaar op boerenmarkten

Brood: Havermout, Engelse muffin, bagel, wafels, toast (mijn keuze)

Eiwitten: Rundvlees, kip, vis, kalkoen

Fiber: Deze zijn aan de kleine kant, maar ze zijn krachtig.

Noten: Amandelen, walnoten, hazelnoten, pinda’s (mijn keuze)

Groenten: Asperges, taugé, artisjok, broccoli

Lunch en avondeten:

Aardbeien in een notendop: Hoog in vitamine C, rijke bron van vezels, vermindert het gevaar van bloedingen.

Asperges: rijk aan calcium, kalium, magnesium, vitamine A

Bonenscheuten: Rijk aan vitamine A, Sp, foliumzuur, ijzer, zink

Maïs: Rijk aan koolhydraten, vitamine C, vitamine B6, foliumzuur

Spinazie: hoog in vitamine A, vitamine C, vitamine B6, folaat

Olijven: Peper bevat vitamine C, flavonoïden en vezels, die het immuunsysteem stimuleren

Kalkoen: Hoog in proteïne, laag in verzadigd vet, bevat synthetische stoffen, vitamine B12, ijzer, zink

Er zijn echter twee voedingsmiddelen die u in uw dag moet opnemen:

1. Magere stukken vlees: kip, kalkoen, vis. Door deze stukken te koken, verwijdert u de meeste ongezonde vetten, waaronder het vet dat rechtstreeks verband houdt met ongezonde triglyceriden.

2. Omega-3 rijke vis: Hoki, Zalm. Onthoud dat u de Omega-3 verliest terwijl u zweert en Omega-6 aanmaakt, dus neem deze twee voedingsmiddelen op (of combineer ze samen om een maaltijd met de gezonde vetten te maken) onmiddellijk na uw training om een stevige basis te creëren voor de shake die u gaat drinken.

Alle voedingsstoffen in die shake ondersteunen je immuunsysteem en helpen je om je gewichtsverliesresultaten te maximaliseren.

Vergeet ook niet om goed te eten en u zult fit zijn tot u dit bestaan verlaat. Als u dus kunt geloven dat dit waar is, dan moet u niet aarzelen om een eiwitrijk dieet te gaan volgen.

Als u ook gelooft dat een betere manier om er gezond uit te zien en u gezond te voelen kan worden bereikt door simpelweg een paar van deze gewichtsverlies vriendelijke ingrediënten aan uw dieet toe te voegen, dan zult u ontdekken waarom ik amogene voedingssupplementen gebruik.